Jednoduché sázení

fotbal masa na uzení

Vsaďte si

Zaregistrujte se

Vyplňte jednoduchý formulář

Získej bonus

Vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Můžete hrát

Zaregistruj se a začni vydělávat

Dnes se registrovalo již 84 klientů
Neváhejte a přidejte se i vy!

Získejte vstupní bonusy a užijte si skvělou zábavu. Dáme Vám návod. Stačí kliknout a dovíte se víc.

Vydělávejte online s úsměvem

Uzení masa, bůčku, klobás a dalších delikates - Jak na to ...
Při uzení v domácích udírnách se nejčastěji používá vepřové a drůbeží maso, ale i tučnější ryby nebo sýr. Způsob nakládání mase je pak vhodné přizpůsobit konkrétnímu druhu masa na uzení. Postup při nakládání ryb a drůbeže Pro uzení jsou nejvhodnější.
Domácí uzení špeku -
Největší nápor a nejvíce požadavků na uzení masa a uzení špeku má od své rodiny a známých vždy před Vánocemi. Druhá várka se nahrne hned po Vánocích, tedy na Masopust . Ale vlastně – kdykoli k ní zavítám na návštěvu, vždy v udírně, kterou má postaven
Domácí uzené na polský způsob recept -
Na jeden kilogram masa dáme 4 dkg rychlosoli, zamícháme a zalijeme maso tak, aby bylo ponořené a necháme 4 až 5 dnů v chladu. Maso v den uzení se vytáhne z vody, nechá se okapat, osušit a vloží se do vyhřáté udírny a udí se dle potřeby.
Lak na uzeni masa recept
Lak na uzeni masa recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Lak na uzeni masa, které se vám budou snadno a rychle vařit.Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Lak na uzeni masa.Užijte si objevování nových porkrmů a
Jaké dřevo na uzení? Inspirace - jak udit.
Uzení je velmi oblíbenou a hojně využívanou úpravou masa, sýrů, ryb, klobás a salámů. Vedle specifických příprav potravin před samotným uzením, je zcela zásadní vybrat to správné dřevo.
Jak naložit maso - poradíme přehledně a srozumitelně
Inspirací k naložení masa na uzení nám může být článek o naložení panenky. Řeč je samozřejmě o panence vepřové, neboť i ta se dá s velmi chutným výsledkem udit. Rozdíly mezi jednotlivými druhy masa (oproti panence) budou hlavně v čase. Do soli na 2 –
Mé domácí uzené recept -
( Kdo nemá síťku, může jen tak napíchnout na háčky) Přes noc opět necháme v chladu. Než dáme do roztopené udírny, necháme aspoň 2 hodiny v pokojové teplotě. Maso udíme cca 8 hodin v teplotě 90-95 C° a pak ještě 2 hodiny na cca 100-110 C°
1. Solení a nakládání masa | Uzení
Pro solení a nakládání masa platí, že před solením maso dokonale vychladíme na teplotu okolo 2 – 0 °C, aby se zastavil růst hnilobných zárodků a zároveň usnadnil rozvoj chladomilné a slanomilné mikroflóry. Jedním z hlavních důvodů solení je zajistit
Uzení, solení a sušení masa -
Uzení masa . Při uzení masa studeným kouřem musí teplota v udírně být stále na úrovni 12 - 22° Celsia. Při uzení teplým kouřem je třeba teploty 25 - 40° Celsia a uzení horkým kouřem vyžaduje teplotu v udírně 50 - 80° Celsia. Příjemné kouřové aroma pr
Jaké dřevo vybrat na uzení -
Na rozdíl od dubu můžete břízu použít, i když nebude perfektně vyschlá, dobře totiž hoří a nemá tolik aromatických látek a tříslovin, které ovlivní chuť masa. Nejčastěji se používá k uzení kousků vepřového a kuřecího masa.